Servicii software

Oferim servicii IT mai bune
Începem fiecare proiect prin înțelegerea afacerii clientului, astfel încât să putem oferi cea mai bună soluție și tehnologie. Ne asigurăm că colaborarea cu noi dezvoltă afacerea clientului. Te invităm să cunoști detaliile abordării noastre privind dezvoltarea de software!

01. Aplicații Mobile

iOS și Android. Aplicațiile native sunt mai rapide, permit mai multe opțiuni de personalizare și o experiență mult mai bună pentru utilizatori. Îți transformăm ideile cu privire la aplicația mobilă în realitate, așa cum am făcut și pentru clienții noștri anteriori.

02. Pagini Web

Folosim framework și tehnologii populare și sigure cum ar fi PHP, JavaScript, MySQL, WordPress, Laravel, Prestashop și multe altele. Dar nu ne legăm de ele. Dacă nevoile tale sunt diferite, putem ajusta cu ușurință platforma.

03. Concept & Design

Putem înțelege nevoile tale de business și la nivel vizual. Prin urmare, strângem toate informațiile relevante pentru a realiza strategia ta de afaceri. Prin concept și design, suntem capabili să dăm viață tuturor cerințelor și necesităților, cum ar fi site-uri web, aplicații mobile, pliante, cărți de vizită, design-uri pentru Facebook și multe altele.

04. Dezvoltare

Știm să dezvoltăm aplicații. Am creat deja mai multe! Știm, de asemenea, că ceea ce creăm trebuie să aibă valoare comercială pentru tine. De aceea, echipa noastră va fi în legătură cu tine zilnic, astfel încât să fii sigur că îți îndeplinim obiectivele.

05. Lansare și întreținere

În aceste etape critice, te vom ajuta să te asiguri că totul funcționează cum trebuie, fără erori.

06. Dezvoltare ulterioară

Știm că fiecare aplicație are nevoie de îmbunătățiri și de noi caracteristici. Mai ales cele de succes! De asemenea, suntem siguri că îți vor veni mult mai multe idei odată ce aplicația este lansată. Vom fi lângă tine pentru a te ajuta să treci la următorul nivel.

07. Analiza activității economice și Design UX

Vom discuta cu atenție despre ideile și obiectivele tale. Te vom ajuta să vizualizezi rezultatul final și să îl descrii, astfel încât toți cei implicați să știe ce vrem să obținem.

08. Întreținere și asistență

Prioritatea noastră nr. 1 ești TU, clientul. Noi credem în produsul nostru și ne ghidăm după cele mai înalte standarde. Ne pasă la fel de mult de proiect, ca și ție, motiv pentru care îți oferim cel mai bun sprijin prin centrul nostru de asistență. Poți conta pe noi.

Proiectele noastre
1 2 3