fbpx

Sportmaniac.ro

Sportmaniac.ro

Servicii: comunicare online, Facebook Content Management, E-mail Marketing, design, Pinterest

Sportmaniac este un magazin online, care are și un magazin de prezentare în Târgu Mureș. Acesta este specializat mai ales pe încălțăminte outdoor de înaltă calitate. Ne face plăcere să contribuim la succesul acestui proiect pentru că ne putem folosi creativitatea la o capacitate maximă în comunicarea lor online și pentru că și nouă ne place shoppingul și încălțămintea.

Rolul nostru este să ne ocupăm de întreaga comunicare online a companiei.

Suntem responsabili de comunicarea lor prin intermediul rețelelor de socializare și a newsletter-ului pentru a ajunge la grupul țintă exact cu un conținut și un design potrivit, creativ. A trebuit să găsim modalitatea perfectă de a prezenta produsele și de a transmite mesajele cheie ale brand-ului către persoanele potrivite. Stil, culori, tendințe, mărci, calitate – acesta sunt câteva puncte principale pe care punem accentul la Sportmaniac.

Împreună cu compania încercăm să urmărim tendințele și să creăm noi campanii pentru clienți. Promovăm mărci de încălțăminte cunoscute precum Crocs, Grisport, Columbia, Teva, Merrell și multe altele. Pe Social Media am decis să publicăm conținutul în două limbi: română și maghiară, pentru a ajunge la mai multe comunități etnice.

Sperăm să putem contribui la succesul lor și să convingem tot mai mulți oameni să aleagă încălțăminte confortabilă și de calitate.

BeeHappy
MUViN Containers