fbpx

Remex

Remex

Servicii: Dezvoltare web, Copywriting, Logo, Foto

Remex este un producător internațional de mobilă din lemn masiv, fondat în 1995 ca afacere de familie în orașul Reghin, din inima Transilvaniei. Resursa pe care orașul și-a construit dezvoltarea este lemnul, transformând Reghinul într-unul dintre cele mai importante centre transilvănene ale industriei prelucrării lemnului.

Pe măsură ce Remex a început să crească, au decis să fabrice mobilier din lemn de stejar doar pentru export, iar acum lucrează exclusiv cu țări occidentale precum Germania, Franța, Olanda, Danemarca, Suedia și Marea Britanie. Având în vedere acest lucru, au decis că 2020 este anul perfect pentru o nouă pagină web de prezentare și o siglă, pe care ni le-au încredințat. Au avut nevoie de tot: de la conținut la design și fotografie.

Pornind de la ideea celor patru piloni ai companiei: Pasiune, Mobilier din lemn masiv de înaltă calitate, Tehnologie și meșteșug, respectiv Personalizare, conținutul site-ului web urmează un arc clar care prezintă istoria companiei și beneficiile clienților. Textul, bazat pe relația companiei cu lemnul, a fost asociat cu fotografii reale din viața fabricii, a materiilor prime utilizate și produsul final. Rezultatul este un site minimalist atrăgător, în tonuri de sepia.

Logo-ul este compus din 3 elemente: conturul unei piese de mobilier, numele companiei scris cu litere groase care indică utilizarea lemnului masiv și ruletă stilizată, care face referire la natura personalizată a mobilierului produs de companie.

Sansara & Annemarie Börlind România