fbpx

Herlitz & Pelikan

Herlitz & Pelikan

Servicii: Facebook Content Management, Instagram Content Management, Facebook & Instagram ADs, Google ADs, E-mail Marketing

Iată două brand-uri sub același acoperiș, cu un obiectiv comun caracterizat prin 3 noțiuni: Sănătate, Siguranță și Educație.

Puterea brand-ului Pelikan constă în 180 de ani de experiență și pricepere în papetărie și obiecte de art & hobby. Generații de clienți au crescut odată cu brandul. În acest segment global premium, Pelikan combină calitatea, inovația și conceptele educaționale cu funcționalitate perfectă și design plăcut.

Brandul Herlitz este vioi, colorat și urmărește un echilibru perfect între calitate, tradiție și ultimele tendințe. Pe parcursul ultimilor 100 de ani, produsele școlare și office fiabile, la un preț corect, au făcut din Herlitz cel mai cunoscut brand de papetărie din Germania.

În România, herlitz face parte din Pelikan Group și am fost rugați să ne implicăm în segmentul Social Media și promovarea noului lor magazin online. Deși nu am avut nimic de-a face cu implementarea webshop-ului, pe toată durata colaborării noastre am făcut și intenționăm să facem tot ce ne stă în putință pentru a face și mai cunoscute aceste două branduri minunate. Așadar, ne ocupăm de comunicarea lor atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Dar, deoarece managementul conținutului nu mai este suficient pentru a construi o afacere și a vinde produsele unui brand, suntem responsabili și de campaniile lor pe Facebook și pe Google.

Suntem foarte mândri că s-a ivit ocazia să lucrăm cu aceste mărci bine-conoscute și minunate!

Sansara & Annemarie Börlind România
BeeHappy