Clean Sound & Light – Webshop profesional bazat pe WooCommerce

I. Conceptul

Firma Clean Sound & Light este pasionată de tot ce înseamnă scenă și spectacole, fie ele mici sau mari! Cu o experiență în domeniu de mai bine de 15 ani, oferă consiliere în materie de echipamente profesionale, reprezentând doar brand-uri de calitate, verificate și folosite de ei, compatibile cu cerințele celor mai mari scene din Europa.

II. Branding

Am fost responsabili pentru conceperea întregului brand, de la zero. Am creat elementele identității vizuale începând cu logoul firmei, culorile folosite (negru, roșu și alb) oglindind punctele forte ale firmei: energie, profesionalism și dedicare. La cererea clientului, am redactat o mini broșură de prezentare a serviciilor oferite, mulată și ea pe cromatica întregului brand.

III. Magazin online 

Primul pas a fost înțelegerea nevoilor lor și a ideii din spatele acestora. Am creat un webshop profesional bazat pe WooCommerce, acesta fiind ușor de implementat, oferind în același timp și numeroase setări pentru a vinde produsele clientului. Am configurat metoda de plată online prin implementarea opțiunii de plată prin card, folosind un furnizor existent, în acest caz sistemul plationline.ro. Pentru o mai mare eficiență, am integrat sistemul de generare automată AWB prin firma de curierat Cargus.

IV. Comunicarea pe Facebook

Le-am oferit asistență în ceea ce privește materialele postate pe Facebook, folosind design-ul conceput de noi.

clean sound and light webshop branding affarit studio ecommerce programare dezvoltare software
clean sound and light webshop branding affarit studio ecommerce programare dezvoltare software
clean sound and light webshop branding affarit studio ecommerce programare dezvoltare software

Mammoth Stage – Website WordPress responsive

I. Conceptul

Mammoth Stage a început în urmă cu 19 ani ca o companie de echipamente de sunet, lumini și scenă, apoi s-a extins cu alte echipamente vizuale și servicii de organizare de evenimente. Scopul lor este de a satisface nevoile tehnice ale artiștilor de renume mondial și de a le îndeplini cererile la cel mai înalt nivel posibil, respectiv de a ajuta artiștii care se află la începutul de drum.

mammoth stage programing programare programozas wordpress romania mures comunicare web affarit studio firma dezvoltare software

II. Pagina web

Am fost responsabili pentru construirea paginii web de la zero, lucrând din start în sistemul de găzduire WordPress. Ca și restul paginilor web concepute de noi, și site-ul Mammoth Stage a fost dezvoltat folosind un design responsive, care oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, indiferent de rezoluția ecranului folosit pentru vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon).

III. Comunicarea pe Facebook

Materialele pentru Facebook au fost concepute în așa fel, încât să se potrivească atât cu politica firmei, cât și cu design-ul logo-ului, oferindu-le asistență în ceea ce privește postările apărute pe rețeaua de socializare. Fiind o firmă care are deja un renume internațional, am decis să publicăm toate conținuturile în trei limbi: română, maghiară și engleză.

Mures Half Marathon – Cel mai mare eveniment de acest fel din oraș

I. Conceptul

Mureș Runners este o asociație de sportivi de toate vârstele uniți de pasiunea pentru mișcare, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

Evenimentul Mureș Half Marathon este cel mai mare eveniment de acest fel din oraș, dorind să devină unul reprezentativ pentru Tîrgu Mureș și emblematic la nivel regional și național, care dezvoltă comunitatea.

mures half marathon programare programing wordpress romania mures branding design online marketing affarit studio

II. Identitate vizuală 

Echipa din spatele evenimentului a dorit niște schimbări în ceea ce privește brand-ul deja existent. Am fost responsabili pentru modificarea tuturor elementelor de design, cum ar fi sigla, vestele participanților, tricourile voluntarilor, poarta de start-finish, bannerele folosite etc.

III. Comunicare pe rețelele de socializare

Le-am oferit asistență în ceea ce privește materialele postate pe Facebook, folosind design în cromatica nouă, concepută de noi. Pe pagina oficială de Instagram am folosit atât materiale preluate de pe Facebook, cât și content original, conceput special pentru această rețea de socializare.

IV. Pagină web 

Am preluat pagina web deja existentă, bazată pe sistemul de găzduire WordPress, și am dezvoltat-o folosind un design responsive, care oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, indiferent de rezoluția ecranului folosit pentru vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon).

Thai Kitchen – Website WordPress responsive

I. Conceptul

Înființat în 2017, restaurantul Thai Kitchen este o afacere de familie care susține producătorii locali și afacerile din România. Echipa din spatele acestui restaurant crede în autenticitatea bucătăriei thailandeze și oferă adevăratele gusturi asiatice.

II. Pagina web

Am preluat pagina web deja existentă, bazată pe sistemul de găzduire WordPress, și am dezvoltat-o folosind un design responsive, care oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, indiferent de rezoluția ecranului folosit pentru vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon).

thai kitchen restaurant design webpage development porgramare affarit studio romania mures web

III. Fotografie

Imaginile excelente sunt cheia în vederea atragerii noilor clienți, așa că cei de la Thai Kitchen ne-au rugat să-i ajutăm cu fotografierea produselor pe care le au în meniu. Pe parcursul unei sesiuni foto care ne-a lăsat gura apă și mațele chiorăind, am reușit să capturăm esența bucătăriei thailandeze prin niște poze apetisante.

IV. Design

Le-am dat o mână de ajutor cu privire la design-ul câtorva materiale, cum ar fi postările pe pagina de Facebook, flyer-ul și banner-ul.

Pagina web WordPress Diversity Advertising

I. PROIECTUL
Diversity Advertising, cu sediul în Cluj-Napoca, este o companie care se ocupă cu social media, dezvoltare web, design și tipografie. Le-am creat o pagină-portofoliu bazată pe serviciul de găzduire WordPress. Pe lângă asta colaborăm strâns pe diferite proiecte.

Diversity Advertising Web Design and Development Social Media Facebook Instagram Festival Cluj Mures Romania

112 Coffee & Co. – Magazin online E-Commerce bazat pe WooCommerce

I. Conceptul

112 Coffee & Co. este o cafenea nou nouță în Târgu Mureș, România. Ideea cafenelei s-a născut din dorința de a schimba modul în care oamenii din orașul nostru tratează (și își beau) cafeaua. Localul servește cafea cu adevărat specială, mai concret: cafea de specialitate.

Băieții din spatele întregului proiect ne-au cerut să îi ajutăm să aducă pe piață un nou serviciu, așa că am creat posibilitatea unui abonament de cafea cu serviciu home delivery.

Affarit Studio 112 Coffee House Targu Mures Ardeal Programare Webshop Website Android iOS

II. Magazin online profesional 

Primul pas a fost înțelegerea nevoilor lor și a ideii din spatele acestora. Am creat magazinul online în câteva săptămâni, după care i-am ajutat să creeze toate materialele de marketing necesare.

III. Ajutor la crearea tuturor materialelor creative

I-am ajutat pe acești dependenți de cafea (în sens pozitiv) să facă niște fotografii de studio superbe.

VIBE Festival, Ediția a II-a – 2018 Tîrgu Mureș / Marosvásárhely

I. IDEEA
VIBE Festival se desfășoară în Târgu-Mureș, România. Festivalul este în mare parte un eveniment maghiar pentru tineri și studenți. Pagina web am creat-o împreună cu Diversity Advertising.

II. WordPress
33% din rețeaua mondială de Internet este alimentată de WordPress. Am contribuit și noi la procentaj, folosind acest serviciu de găzduire.

VIBE festival Targu-Mures / Marosvasarhely powered by KMDSZ, Diversity Advertising, Igen Tessek, Kolozsvar Cluj napoca Affarit Studio

25. KMDSZ Diáknapok – Festivalul Studenților Maghiari din Cluj-Napoca

I. EXPERIENȚA
Colaborarea cu Uniunea Studenților Maghiari din Cluj-Napoca a fost o experiență reconfortantă, în ton cu aspirațiile noastre: lucrând împreună la cea de-a 25-a ediție a Festivalului Studenților Maghiari. Responsabilitatea noastră a fost aceea de a le dezvolta identitatea de branding, de a le construi pagina web, de a face fotografii de înaltă calitate și de a crea clipul video ulterior evenimentului, așa numitul after movie. Studenții sunt plini de idei creative, am încercat să le adăugăm valoare și să le folosim ca baza unei comunicări bidirecționale eficiente: în prezent, nu doar membrii din echipa organizatoare a festivalului, ci și participanții sunt furnizori de conținut. Chiar ne-am întors la ”elementele de bază” (așa cum spune motto-ul lor), din toate punctele de vedere.

Design & Branding

Video Production

Dezvoltare Website

Universitatea Babeș-Bolyai – Aplicație ITF pentru Android și iOS

I. PROIECTUL
Am fost rugați să creăm o aplicație pentru conferința ITF – UBB. Scopul principal al acesteia a fost de a oferi participanților toate informațiile necesare. Pe lângă centralizarea acestor informații, aplicația le-a oferit șansa utilizatorilor de a interacționa cu echipa de organizare.

II. NATIV iOS & ANDROID
Ne plac aplicațiile native, astfel că am dezvoltat una pentru iOS și una pentru Android.

Am lucrat cu András (CEO) la începutul anului 2018, când a depus o cerere pentru participa la o conferință în cadrul universitatății noastre (Universitatea Babeș-Bolyai). Aplicația mobilă a fost creată pentru a informa participanții despre programul conferinței și pentru a permite furnizarea de feedback prin votarea programului preferat pe parcursul zilelor. Aplicația s-a dovedit a fi utilă atât participanților, cât și organizatorilor, iar în calitate de organizator, sunt foarte mulțumită de munca depusă și entuziasmul lui András în contextul finalizării proiectului.

Julia Makkai
Universitatea Babeș-Bolyai
Comunicare și birou PR