Tusványos – Filmat dintr-o perspectivă diferită

I. Ideea

Universitatea de Vară Bálványos și Tabăra Studențească (cunoscută sub numele de Tusványos), organizat anual la Băile Tușnad, este cel mai mare atelier intelectual din Bazinul Carpatic, al cărui intenție inițială a fost să promoveze cooperarea transfrontalieră, dialogul româno-maghiar și schimbul politic dintre Ungaria și Transilvania. Ediția din 2019 este cea de-a doua la care am contribuit în ceea ce privește design-ul și comunicarea online a evenimentului, ca urmare a cooperării foarte reușite din 2018. De data aceasta, clientul ne-a cerut să realizăm și câteva clipuri video.

II. Video

Clientul avea nevoie de câteva clipuri scurte pentru fiecare zi a evenimentului în vederea prezentării întregii atmosfere a festivalului. Noi am încercat să prezentăm evenimentul dintr-o altă perspectivă. Am vrut să spunem o poveste cu fiecare dintre clipuri: cum arăta o zi pentru oamenii care participă la Tusványos. Printre echipamentele folosite de echipa noastră, trebuie să menționăm drona profesională cu care am reușit să surprindem imagini aeriene ale festivalului în sine, precum și frumusețea naturală a împrejurimilor. Am dorit să prezentăm evenimentul dintr-o perspectivă diferită, filmând clipurile fie în culori, fie în alb și negru, schimbând în mod constant unghiurile camerei. Mai jos puteți vedea rezultatele. 🙂

LECO Impex – Materiale video de prezentare

I. Conceptul

Leco Impex este unul din principalii distribuitori pe piața întreținerii industriale și agricole din România. Firma se adresează în principal unităților de producție industrială și agricolă din zonele apropiate de punctele de lucru precum și magazinelor de profil din toată țara.

II. Video

Clientul a avut nevoie două clipuri de prezentare a activității principale a firmei. Echipa noastră a stat la dispoziția companiei timp de mai multe zile de filmare. Printre echipamentele folosite de noi s-a aflat și o dronă profesională cu care am reușit să surprindem imagini aeriene ale sediului din Târgu Mureș. Materialele au fost apoi editate, rezultatul final fiind două clipuri video profesionale, de diferite lungimi.

Conferința Dinamit! – Design și comunicare online

I. Conceptul

În Transilvania există mulți tineri care ar putea da un exemplu pozitiv celor care se află înaintea alegerii unei cariere, iar conferința Dinamit!, organizată de Consiliul Tinerilori Maghiari (MIT) din Cluj-Napoca, are rolul de a dovedi exact acest lucru. Evenimentul le dă șansa acestor tineri de a vorbi despre succesele lor și de a-i motiva pe alții cu povestea lor personală.

II. Design

Echipa din spatele evenimentului a dorit niște schimbări în ceea ce privește brand-ul deja existent. Am fost responsabili pentru modificarea tuturor elementelor de design, cum ar fi sigla, insignele, lanyard-urile, roll-up-ul, stickerele, pixurile, broșura de prezentare etc. În loc de nuanțele albastre folosite înainte, am decis să regândim totul într-o manieră mai tinerească și mai elegantă prin utilizarea culorilor negru și roz.

III. Comunicarea pe Facebook

Le-am oferit asistență în ceea ce privește materialele postate pe Facebook, folosind design-ul în cromatica nouă, concepută de noi.

IV. Video

Organizatorii au avut nevoie de cineva care să înregistreze vorbitorii și prezentările lor, așa că am decis s-o facem noi. În plus, din materialele filmate pe parcursul evenimentului, am editat la final și un after movie.

dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software
dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software
dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software
dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software
dinamit online marketing comunicare de affarit studio romania targu mures marosvasarhely companie dezvoltare software

DJ Andrei Chelbezan – Târgu Mureș, România

I. Conceptul

DJ Andrei Chelbezan este un artist român de muzică de dans care ne-a cerut să-l ajutăm cu imaginea lui online.

II. Branding și identitate

Cea mai interesantă parte a colaborării a fost să-i construim brand-ul ca DJ. Ne-am jucat cu o mulțime de idei și modalități de a-i vizualiza identitatea: rezultatul final poate fi văzut aici.

Acesta a fost primul nostru proiect cu el și mai urmează multe altele.

Andrei Chelbezan Dj House Targu Mures Ardeal Cluj Napoca Branding Design Programare Foto Video Affarit Studio Publicity Agency

III. Fotografii și materiale video profesionale

Următorul pas a fost realizarea unor fotografii de înaltă calitate potrivite pentru design și diferite platforme social media.

Am făcut niște fotografii care sunt folosite în Press Kit-ul lui oficial pentru festivaluri, petreceri și alte evenimente speciale.

Apoi ne-a venit o idee neașteptată: împreună cu Andrei am mers într-o stațiune de schi populară și am montat echipamentul acolo – ideea de petrecere exclusivistă a devenit astfel realitate. Muzică live, o mulțime de schiori și o experiență unică online pentru cei care sunt interesați de proiectele lui Andrei. Rezultatul online a fost cel așteptat: în mai puțin de o săptămână, videoclipul a ajuns la peste 10 mii de persoane.

IV. Design și Social Media

Trebuia să găsim o modalitate de a comunica cu fanii lui Andrei într-un mod nou și modern.

Deci, pentru început, i-am creat o identitate complet nouă pe Facebook, ceea ce înseamnă că a început să publice doar conținut de înaltă calitate creat de echipa noastră de design.

Oferim lunar, imagini de copertă, materiale pentru postările de pe Instagram și Facebook și conținut video profesional.

Festivalul UNTOLD 2018 – Cluj-Napoca, Romania

I. Conceptul

Festivalul Untold este cel mai mare festival anual de muzică electronică din România, care are loc în Parcul Central din Cluj-Napoca, scena principală fiind poziționată în Cluj Arena.

II. Untold: Capitolul 4

Cea de-a patra ediție a Festivalului Untold a avut loc în perioada 2-5 august 2018. Primii artiști anunțați pentru ediția 2018 au fost: The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van Buuren, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Kygo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Tiësto, Fedde Le Grand, VRTL VRS și Steve Aoki.

III. Responsabilitatea noastră

Misiunea noastră a fost de a ajuta Samsung România, unul dintre cei mai mari sponsori ai festivalului, să promoveze festivalul prin intermediul rețelelor sociale. Am fost responsabili pentru crearea unor imagini și videoclipuri de înaltă calitate.