Sportmaniac.ro

Servicii: comunicare online, Facebook Content Management, E-mail Marketing, design, Pinterest

Sportmaniac este un magazin online, care are și un magazin de prezentare în Târgu Mureș. Acesta este specializat mai ales pe încălțăminte outdoor de înaltă calitate. Ne face plăcere să contribuim la succesul acestui proiect pentru că ne putem folosi creativitatea la o capacitate maximă în comunicarea lor online și pentru că și nouă ne place shoppingul și încălțămintea.

Rolul nostru este să ne ocupăm de întreaga comunicare online a companiei.

Suntem responsabili de comunicarea lor prin intermediul rețelelor de socializare și a newsletter-ului pentru a ajunge la grupul țintă exact cu un conținut și un design potrivit, creativ. A trebuit să găsim modalitatea perfectă de a prezenta produsele și de a transmite mesajele cheie ale brand-ului către persoanele potrivite. Stil, culori, tendințe, mărci, calitate – acesta sunt câteva puncte principale pe care punem accentul la Sportmaniac.

Împreună cu compania încercăm să urmărim tendințele și să creăm noi campanii pentru clienți. Promovăm mărci de încălțăminte cunoscute precum Crocs, Grisport, Columbia, Teva, Merrell și multe altele. Pe Social Media am decis să publicăm conținutul în două limbi: română și maghiară, pentru a ajunge la mai multe comunități etnice.

Sperăm să putem contribui la succesul lor și să convingem tot mai mulți oameni să aleagă încălțăminte confortabilă și de calitate.

MUViN Containers

Servicii: Website responsive, Copywriting, Facebook Content Management, Facebook ADs

Ce faci când ai deja o afacere oarecum de succes, dar nu ai deloc prezență online? Te decizi că ai nevoie de un rebranding: un nume nou, un logo mișto și, desigur, un site web și o pagină de Facebook. Deci cam cerințele minime.

Când vine vorba de MUViN Containers, ne-a fost încredințată transformarea digitală a brandului și este unul dintre proiectele cu care ne mândrim cel mai mult. Provocarea a constat în construirea unui site web responsive care să reflecte creativitatea companiei și versatilitatea containerelor. Iar dacă e să ne întrebi pe noi, ne-a reușit. Apropo, cursorul este detaliul nostru preferat. 😉

A atrage vizitatori pe site-ul tău web este mult mai ușor când ești activ pe rețelele sociale. Până la ora actuală, colaborarea noastră a fost incredibil de fructuoasă: în doar 6 luni am reușit să creștem like-urile paginii de Facebook de la 200 la aproape 10000, iar una dintre cele mai reușite campanii pe care le-am derulat a fost una de Post Engagement unde costul/rezultat a fost de 0,002 lei. Per total, pe aceste 6 luni, costul/rezultat a fost de 0,13 lei… Mișto, nu?

Ne place faptul că cei de la MUViN și-au setat ca și misiune schimbarea percepției generale a oamenilor cu privire la utilizarea containerelor. În prezent, nu există multe lucruri pe care să nu le poți construi din acestea. Biroul lor este de fapt format din containere modulare.

Dar, ca să n-o mai lungim, pentru noi, este cu adevărat interesant să ne ocupăm de marketingul lor digital, fiind un subiect vast și plin de creativitate.

muvin containers responsive website
muvin containers social media facebook management copywriting

Zilele Studențești din Odorheiu Secuiesc — Design pentru eveniment

I. Conceptul

Cea de-a 27-a ediție a Zilele Studențești din Odorheiu Secuiesc a fost organizată cu motto-ul “Moda se schimbă, zilele studenților rămân aceleași!” În lumina acestui fapt, ni sa cerut să proiectăm întreaga imagine a evenimentului.

II. Identitatea vizuală

Branding complet. Cam așa am putea rezuma folosind un singur concept contribuția noastră la Zilele Studențești din Odorheiu Secusiesc. Am fost responsabili, printre altele, de proiectarea logoului, afișelor, pliantelor, diplomelor, steaguri și chiar și șosetelor.

szekelyudvarhelyi diaknapok online marketing branding affarit studio romania marosvasarhely programing
szekelyudvarhelyi diaknapok online marketing branding affarit studio romania marosvasarhely programing
szekelyudvarhelyi diaknapok online marketing branding affarit studio romania marosvasarhely programing

Ice Cream KIDS RUN – Design de eveniment și comunicare

I. Conceptul

Mureș Runners este o asociație de sportivi de toate vârstele uniți de pasiunea pentru mișcare, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

Evenimentul Ice Cream KIDS RUN vizează copiii și este o cursă fără taxă și concurență, 1 km de distracție, de jocuri pentru copii, de surprize și bineînțeles de înghețată.

II. Design și comunicare social media

Am fost responsabili pentru conceperea tuturor elementelor de design, cum ar fi sigla, medalia, numărul de concurs vesel și prietenos, coroana pentru copii etc. Le-am oferit asistență în ceea ce privește materialele postate pe Facebook, folosind design-ul conceput de noi. În afara conținutului vizual postat, le-am oferit și coperta pentru eveniment.

mures runners ice cream kids run romania mures branding affarit studio design firma dezvoltare soft
mures runners ice cream kids run romania mures branding affarit studio design firma dezvoltare soft
mures runners ice cream kids run romania mures branding affarit studio design firma dezvoltare soft

Clean Sound & Light – Webshop profesional bazat pe WooCommerce

I. Conceptul

Firma Clean Sound & Light este pasionată de tot ce înseamnă scenă și spectacole, fie ele mici sau mari! Cu o experiență în domeniu de mai bine de 15 ani, oferă consiliere în materie de echipamente profesionale, reprezentând doar brand-uri de calitate, verificate și folosite de ei, compatibile cu cerințele celor mai mari scene din Europa.

II. Branding

Am fost responsabili pentru conceperea întregului brand, de la zero. Am creat elementele identității vizuale începând cu logoul firmei, culorile folosite (negru, roșu și alb) oglindind punctele forte ale firmei: energie, profesionalism și dedicare. La cererea clientului, am redactat o mini broșură de prezentare a serviciilor oferite, mulată și ea pe cromatica întregului brand.

III. Magazin online 

Primul pas a fost înțelegerea nevoilor lor și a ideii din spatele acestora. Am creat un webshop profesional bazat pe WooCommerce, acesta fiind ușor de implementat, oferind în același timp și numeroase setări pentru a vinde produsele clientului. Am configurat metoda de plată online prin implementarea opțiunii de plată prin card, folosind un furnizor existent, în acest caz sistemul plationline.ro. Pentru o mai mare eficiență, am integrat sistemul de generare automată AWB prin firma de curierat Cargus.

IV. Comunicarea pe Facebook

Le-am oferit asistență în ceea ce privește materialele postate pe Facebook, folosind design-ul conceput de noi.

clean sound and light webshop branding affarit studio ecommerce programare dezvoltare software
clean sound and light webshop branding affarit studio ecommerce programare dezvoltare software
clean sound and light webshop branding affarit studio ecommerce programare dezvoltare software

Personal Driver – Branding și comunicare social media

I. Conceptul

Personal Driver este un serviciu nou care oferă, la nevoie, un șofer personal, care să transporte clientul din punctul A în punctul B cu propria mașină! O idee de business bună ne atrage întotdeauna atenția, în consecință am ajutat inițiativa cu un branding complet și comunicarea pe rețelele de socializare.

II. Identitate vizuală

Am fost responsabili pentru conceperea întregului brand, de la zero. Am creat elementele identității vizuale începând cu logoul și continuând cu cărți de vizită, flyer etc.

personal driver mures marosvasarhely romania branding online marketing affarit studio firma dezvoltare software

III. Design și Social Media 

Fiind un serviciu nemaiîntâlnit în Târgu Mureș, a trebuit să găsim o modalitate de a comunica existența acestuia publicului țintă într-un mod nou și modern. Am creat, deci, o pagină de Facebook și Instagram, unde am început să publicăm doar conținut de înaltă calitate creat de echipa noastră de design. Fiindcă serviciul oferit funcționează pe raza și în împrejurimile orașului Târgu Mureș, un oraș locuit de diferite comunități etnice, am decis să publicăm toate conținuturile în trei limbi: română, maghiară și engleză.

Mammoth Stage – Website WordPress responsive

I. Conceptul

Mammoth Stage a început în urmă cu 19 ani ca o companie de echipamente de sunet, lumini și scenă, apoi s-a extins cu alte echipamente vizuale și servicii de organizare de evenimente. Scopul lor este de a satisface nevoile tehnice ale artiștilor de renume mondial și de a le îndeplini cererile la cel mai înalt nivel posibil, respectiv de a ajuta artiștii care se află la începutul de drum.

mammoth stage programing programare programozas wordpress romania mures comunicare web affarit studio firma dezvoltare software

II. Pagina web

Am fost responsabili pentru construirea paginii web de la zero, lucrând din start în sistemul de găzduire WordPress. Ca și restul paginilor web concepute de noi, și site-ul Mammoth Stage a fost dezvoltat folosind un design responsive, care oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, indiferent de rezoluția ecranului folosit pentru vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon).

III. Comunicarea pe Facebook

Materialele pentru Facebook au fost concepute în așa fel, încât să se potrivească atât cu politica firmei, cât și cu design-ul logo-ului, oferindu-le asistență în ceea ce privește postările apărute pe rețeaua de socializare. Fiind o firmă care are deja un renume internațional, am decis să publicăm toate conținuturile în trei limbi: română, maghiară și engleză.

Mures Half Marathon – Cel mai mare eveniment de acest fel din oraș

I. Conceptul

Mureș Runners este o asociație de sportivi de toate vârstele uniți de pasiunea pentru mișcare, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

Evenimentul Mureș Half Marathon este cel mai mare eveniment de acest fel din oraș, dorind să devină unul reprezentativ pentru Tîrgu Mureș și emblematic la nivel regional și național, care dezvoltă comunitatea.

mures half marathon programare programing wordpress romania mures branding design online marketing affarit studio

II. Identitate vizuală 

Echipa din spatele evenimentului a dorit niște schimbări în ceea ce privește brand-ul deja existent. Am fost responsabili pentru modificarea tuturor elementelor de design, cum ar fi sigla, vestele participanților, tricourile voluntarilor, poarta de start-finish, bannerele folosite etc.

III. Comunicare pe rețelele de socializare

Le-am oferit asistență în ceea ce privește materialele postate pe Facebook, folosind design în cromatica nouă, concepută de noi. Pe pagina oficială de Instagram am folosit atât materiale preluate de pe Facebook, cât și content original, conceput special pentru această rețea de socializare.

IV. Pagină web 

Am preluat pagina web deja existentă, bazată pe sistemul de găzduire WordPress, și am dezvoltat-o folosind un design responsive, care oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, indiferent de rezoluția ecranului folosit pentru vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon).

Thai Kitchen – Website WordPress responsive

I. Conceptul

Înființat în 2017, restaurantul Thai Kitchen este o afacere de familie care susține producătorii locali și afacerile din România. Echipa din spatele acestui restaurant crede în autenticitatea bucătăriei thailandeze și oferă adevăratele gusturi asiatice.

II. Pagina web

Am preluat pagina web deja existentă, bazată pe sistemul de găzduire WordPress, și am dezvoltat-o folosind un design responsive, care oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, indiferent de rezoluția ecranului folosit pentru vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon).

thai kitchen restaurant design webpage development porgramare affarit studio romania mures web

III. Fotografie

Imaginile excelente sunt cheia în vederea atragerii noilor clienți, așa că cei de la Thai Kitchen ne-au rugat să-i ajutăm cu fotografierea produselor pe care le au în meniu. Pe parcursul unei sesiuni foto care ne-a lăsat gura apă și mațele chiorăind, am reușit să capturăm esența bucătăriei thailandeze prin niște poze apetisante.

IV. Design

Le-am dat o mână de ajutor cu privire la design-ul câtorva materiale, cum ar fi postările pe pagina de Facebook, flyer-ul și banner-ul.

Submarine – Bar steampunk în centrul Clujului

I. Conceptul

O noapte la 20.000 de leghe sub mări: barul Submarine din Cluj-Napoca plin cu torpile, panouri de comandă, periscoape, țevi vizibile, uși metalice cu șuruburi, radare și hărți te conduce într-o călătorie la adâncime. Colaborarea cu ei a fost una înviorătoare și o încântare pentru ochi.

II. Identitate vizuală

A fost o adevărată plăcere să colaborăm cu acest bar steampunk. Locul include două baruri în forma unui submarin din metal, o cabină antiaeriană pentru DJ și torpile pe tavan. Sala mică se numește camera motoarelor, datorită elicei mari care se învârte. Inspirați de stilul steampunk reprezentativ al localului, am regândit întregul design, editând chiar și un manual de identitate vizuală. Am făcut mici schimbări la logo și am ales un complet alt font decât cel folosit anterior pentru design-ul meniurilor, afișelor, bannerelor stradale și întregului conținut vizual Facebook și Instagram (coperți de pagină, imagini de profil, coperți de evenimente).

submarine pub bar cluj romania branding affarit studio online marketing companie dezvoltare software