Clean Sound & Light – Webshop profesional bazat pe WooCommerce

I. Conceptul

Firma Clean Sound & Light este pasionată de tot ce înseamnă scenă și spectacole, fie ele mici sau mari! Cu o experiență în domeniu de mai bine de 15 ani, oferă consiliere în materie de echipamente profesionale, reprezentând doar brand-uri de calitate, verificate și folosite de ei, compatibile cu cerințele celor mai mari scene din Europa.

II. Branding

Am fost responsabili pentru conceperea întregului brand, de la zero. Am creat elementele identității vizuale începând cu logoul firmei, culorile folosite (negru, roșu și alb) oglindind punctele forte ale firmei: energie, profesionalism și dedicare. La cererea clientului, am redactat o mini broșură de prezentare a serviciilor oferite, mulată și ea pe cromatica întregului brand.

III. Magazin online 

Primul pas a fost înțelegerea nevoilor lor și a ideii din spatele acestora. Am creat un webshop profesional bazat pe WooCommerce, acesta fiind ușor de implementat, oferind în același timp și numeroase setări pentru a vinde produsele clientului. Am configurat metoda de plată online prin implementarea opțiunii de plată prin card, folosind un furnizor existent, în acest caz sistemul plationline.ro. Pentru o mai mare eficiență, am integrat sistemul de generare automată AWB prin firma de curierat Cargus.

IV. Comunicarea pe Facebook

Le-am oferit asistență în ceea ce privește materialele postate pe Facebook, folosind design-ul conceput de noi.

clean sound and light webshop branding affarit studio ecommerce programare dezvoltare software
clean sound and light webshop branding affarit studio ecommerce programare dezvoltare software
clean sound and light webshop branding affarit studio ecommerce programare dezvoltare software

Mammoth Stage – Website WordPress responsive

I. Conceptul

Mammoth Stage a început în urmă cu 19 ani ca o companie de echipamente de sunet, lumini și scenă, apoi s-a extins cu alte echipamente vizuale și servicii de organizare de evenimente. Scopul lor este de a satisface nevoile tehnice ale artiștilor de renume mondial și de a le îndeplini cererile la cel mai înalt nivel posibil, respectiv de a ajuta artiștii care se află la începutul de drum.

mammoth stage programing programare programozas wordpress romania mures comunicare web affarit studio firma dezvoltare software

II. Pagina web

Am fost responsabili pentru construirea paginii web de la zero, lucrând din start în sistemul de găzduire WordPress. Ca și restul paginilor web concepute de noi, și site-ul Mammoth Stage a fost dezvoltat folosind un design responsive, care oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, indiferent de rezoluția ecranului folosit pentru vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon).

III. Comunicarea pe Facebook

Materialele pentru Facebook au fost concepute în așa fel, încât să se potrivească atât cu politica firmei, cât și cu design-ul logo-ului, oferindu-le asistență în ceea ce privește postările apărute pe rețeaua de socializare. Fiind o firmă care are deja un renume internațional, am decis să publicăm toate conținuturile în trei limbi: română, maghiară și engleză.

Mures Half Marathon – Cel mai mare eveniment de acest fel din oraș

I. Conceptul

Mureș Runners este o asociație de sportivi de toate vârstele uniți de pasiunea pentru mișcare, care își doresc să atingă viețile cât mai multor oameni prin felul extraordinar în care sportul formează caractere, aduce sănătate și transformă destine prin mentalitatea de învingător pe care o insuflă.

Evenimentul Mureș Half Marathon este cel mai mare eveniment de acest fel din oraș, dorind să devină unul reprezentativ pentru Tîrgu Mureș și emblematic la nivel regional și național, care dezvoltă comunitatea.

mures half marathon programare programing wordpress romania mures branding design online marketing affarit studio

II. Identitate vizuală 

Echipa din spatele evenimentului a dorit niște schimbări în ceea ce privește brand-ul deja existent. Am fost responsabili pentru modificarea tuturor elementelor de design, cum ar fi sigla, vestele participanților, tricourile voluntarilor, poarta de start-finish, bannerele folosite etc.

III. Comunicare pe rețelele de socializare

Le-am oferit asistență în ceea ce privește materialele postate pe Facebook, folosind design în cromatica nouă, concepută de noi. Pe pagina oficială de Instagram am folosit atât materiale preluate de pe Facebook, cât și content original, conceput special pentru această rețea de socializare.

IV. Pagină web 

Am preluat pagina web deja existentă, bazată pe sistemul de găzduire WordPress, și am dezvoltat-o folosind un design responsive, care oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, indiferent de rezoluția ecranului folosit pentru vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon).

Thai Kitchen – Website WordPress responsive

I. Conceptul

Înființat în 2017, restaurantul Thai Kitchen este o afacere de familie care susține producătorii locali și afacerile din România. Echipa din spatele acestui restaurant crede în autenticitatea bucătăriei thailandeze și oferă adevăratele gusturi asiatice.

II. Pagina web

Am preluat pagina web deja existentă, bazată pe sistemul de găzduire WordPress, și am dezvoltat-o folosind un design responsive, care oferă utilizatorilor o experiență excelentă de navigare, indiferent de rezoluția ecranului folosit pentru vizionare (desktop, laptop, tabletă, telefon).

thai kitchen restaurant design webpage development porgramare affarit studio romania mures web

III. Fotografie

Imaginile excelente sunt cheia în vederea atragerii noilor clienți, așa că cei de la Thai Kitchen ne-au rugat să-i ajutăm cu fotografierea produselor pe care le au în meniu. Pe parcursul unei sesiuni foto care ne-a lăsat gura apă și mațele chiorăind, am reușit să capturăm esența bucătăriei thailandeze prin niște poze apetisante.

IV. Design

Le-am dat o mână de ajutor cu privire la design-ul câtorva materiale, cum ar fi postările pe pagina de Facebook, flyer-ul și banner-ul.

Hanul Pescăresc – Sistem de rezervare PHP personalizat

I. Conceptul

Hanul Pescăresc îşi aşteaptă oaspeţii în inima satului pitoresc de munte, Câmpul Cetăţii. Temelia hanului o constituie piscicultura bazată pe priceperea şi experienţa a mai multor generaţii din familie. Rodul acesetei munci este păstrăvul prăjit, care a devenit cunoscut nu numai în ţară, dar şi în străinătate şi constituie principalul motiv de reîntoarcere pentru oaspeţii locului. Noul Han Pescăresc construit în 2009 are o capacitate de 400 de locuri, fiind ideal şi pentru organizarea diferitelor evenimente.

II. Dezvoltare web

Având în vedere creșterea constantă a volumului de oaspeți care aleg Hanul Pescăresc, sarcina noastră a fost dezvoltarea unui sistem de rezervare PHP personalizat în limbile română și maghiară, conceput pentru a facilita transparența și ușurința rezervării.

halaszcsarda programing programare programozas affarit studio romania maros mures dezvoltare web

Pagina web WordPress Diversity Advertising

I. PROIECTUL
Diversity Advertising, cu sediul în Cluj-Napoca, este o companie care se ocupă cu social media, dezvoltare web, design și tipografie. Le-am creat o pagină-portofoliu bazată pe serviciul de găzduire WordPress. Pe lângă asta colaborăm strâns pe diferite proiecte.

Diversity Advertising Web Design and Development Social Media Facebook Instagram Festival Cluj Mures Romania

Pagina WordPress cu design responsive Angela’s Chic

I. PROIECTUL
Când am început să lucrăm cu Angela’s Chic, am vrut să combinăm frumusețea, eleganța și detaliile delicate care le caracterizează creațiile. A fost o experiență unică.

Pentru a evidenția toate detaliile minunate am venit cu o personalizare completă, care s-a dovedit a fi perfectă pentru clientul nostru. Folosind o temă personalizată, am creat o pagină web cu totul specială, bazată pe serviciul de găzduire WordPress.

Deoarece pe pagina web trebuia neapărat evidențiată colecția de materiale superbe, am decis să depunem un efort în plus și sub supravegherea atentă a Angela’s Chic, am realizat și niște fotografii profesionale, reușind astfel să integrăm toate detaliile sublime.

112 Coffee & Co. – Magazin online E-Commerce bazat pe WooCommerce

I. Conceptul

112 Coffee & Co. este o cafenea nou nouță în Târgu Mureș, România. Ideea cafenelei s-a născut din dorința de a schimba modul în care oamenii din orașul nostru tratează (și își beau) cafeaua. Localul servește cafea cu adevărat specială, mai concret: cafea de specialitate.

Băieții din spatele întregului proiect ne-au cerut să îi ajutăm să aducă pe piață un nou serviciu, așa că am creat posibilitatea unui abonament de cafea cu serviciu home delivery.

Affarit Studio 112 Coffee House Targu Mures Ardeal Programare Webshop Website Android iOS

II. Magazin online profesional 

Primul pas a fost înțelegerea nevoilor lor și a ideii din spatele acestora. Am creat magazinul online în câteva săptămâni, după care i-am ajutat să creeze toate materialele de marketing necesare.

III. Ajutor la crearea tuturor materialelor creative

I-am ajutat pe acești dependenți de cafea (în sens pozitiv) să facă niște fotografii de studio superbe.