Video & Photography services

Ce se întâmplă când ai o idee grozavă, dar ai dubii cu privire la realizarea vizuală a conceptului? Acesta este unul dintre cazurile în care echipa noastră de producție poate să te scape de povară.

Suntem un echipă profesionistă și foarte talentată în care fiecare membru este înzestrat cu un anumit set de abilități în crearea conținutului vizual de înaltă calitate și a marketingului social media. Ne ocupăm de întregul proces de captare a imaginilor și de editare, respectiv de adaptarea la nevoile fiecărui client, promovarea lor și atingerea publicului țintă.

Echipa acoperă o gamă largă de materiale video, de la nunți, after movies și clipuri video până la filme scurte, trailere, preview de produse și servicii sau orice fel de clip publicitar. Dacă dorești ceva special, echipa noastra se poate mula pe nevoile tale, chiar dacă procesul solicitat nu se află „pe listă”.
Există atâtea moduri de a spune o poveste, dar de fiecare dată când o facem, ăentru noi e personal. Când vine vorba de proiectele noastre, nu îți oferim doar abilitățile și talentele noastre tehnice, ci și o parte din noi. Acesta este motivul pentru care toate ne sunt dragi.

Ne plac oamenii, animalele, cultura, natura și, în ciuda faptului că lucrăm într-un spațiu închis, profităm de fiecare oportunitate de a ieși pentru a lua o gură de aer proaspăt. Acest lucru se materializează deseori în excursii de sute de kilometri, adoptarea câinilor vagabonzi, oprirea pentru a lua un autostopist și imortalizarea multor imagini pe drum.
Odată cu creșterea popularității videografiei și rețelelor de socializare, a devenit greu să ne găsim vocea în mulțime. Mentalitatea noastră este următoarea: ai la dispoziție cel puțin 24 de cadre pentru a exprima ce dorești într-o secundă, deci care sunt limitele unui film scurt de trei minute? Gândește neconvențional și atunci acestea devin aproape inexistente.

Adevărul este că fiecare tip de videografie are avantajele sale, dar și limitările practice. Din acest motiv, îți putem oferi cea mai bună variantă care se mulează pe conceptul tău. Există cazuri în care un videoclip promoțional poate spori reach-ul companiei, sau în alte cazuri, un film scurt poate atrage un alt tip de public. Totul se rezumă la deciziile pe care le iei.

Spune-ne care este conceptul și scopul tău și noi găsim modul potrivit pentru ca acestea să aibă cea mai bună interpretare vizuală posibilă.

01. Publicitate video

Îi ajutăm pe clienții noștri să pară mai abordabili și mai profesioniști, folosind videografie contemporană de afaceri.

02. Fotografie de produs

Imaginile excelente sunt cheia în vederea atragerii noilor clienți și pot oferi afacerii tale avantajul competitiv de care are nevoie. Știm cum să creăm imaginea care va face compania ta fie remarcată.

03. Fotografie de eveniment

Vrem să îi ajutăm pe oameni să observe frumusețea din interiorul lor în timp ce creează opere de artă minunate care vor fi transmise de la o generație la alta. Credem că o sesiune foto nu vizează doar transformarea imaginii tale, ci este o evoluție a modului în care te vezi.

04. Videografie de eveniment

Știm că videografia este foarte importantă pentru tine și vrei să angajezi persoana cea mai potrivită. Îți recomandăm să te documentezi ca să poți găsi o lucrare de care să te îndrăgostești și un profesionist cu care să fii pe aceeași lungime de undă. Nu te mulțumi cu nimic mai puțin.

A. Fotografie culinară

Imaginile excelente sunt cheia în vederea atragerii noilor clienți și pot oferi afacerii tale avantajul competitiv de care are nevoie. Știm cum să creăm imaginea care va face compania ta fie remarcată.

Dacă faci parte din industria alimentară, fotografierea produselor este cheia succesului.

Te invităm să accesezi aici serviciile noastre dedicate fotografiei alimentare.

Proiectele noastre…