Affarit Studio a fost numit partener de top în Web Developmentul din România de către Clutch!


La Affarit Studio știm că pentru o companie nouă este puțin mai dificil de a găsi echilibrul dintre livrarea output-ului de înaltă calitate și dezvoltare inovatoare de software. Aici venim noi în ajutor! Misiunea noastră este de a ne ajuta clienții să utilizeze o comunicare online eficientă și să dezvolte o identitate vizuală funcțională. Ne asigurăm că ai infrastructura necesară pentru succes și poți fi sigur că munca companiei tale are cel mai mare impact!

Datorită succesului și priceperii noastre, am fost incluși în lista liderilor Clutch 2020 în Web Development din România! Pentru cei care poate nu știu, Clutch este o companie de cercetare de piață B2B. Aceștia folosesc o metodologie de clasare generoasă pentru a compara liderii de pe întregul glob în mai multe industrii.

Am dori să dedicăm acest premiu celor care ne-au ajutat să-l obținem: clienții noștri! Aceștia și-au făcut timp să ne dea un review onest pe Clutch. A fost evaluată calitatea servicilor, atenția la termene și abilitățile generale de gestionare a proiectelor. 

“Suntem încântați că am fost aleși drept una dintre cele mai bune companii B2B din Europa de Est!” – András Ferencz, CEO

Suntem mândri de această recunoaștere și așteptăm cu nerăbdare să ajutăm și mai mulți clienți să prospere! Lasă-ne un mesaj dacă ești interesat să înveți de la noi și despre cum te putem ajuta în creșterea afacerii tale.